Ofte Stillede Spørgsmål & Videoguides

Her kan du se videoer, der viser hvordan du bruger Skemaintra!

Synes du, der mangler noget?

Send dit forslag til info@skemaintra.dk.

Jeg vil gerne ændre mit kodeord?

Gå ind under profil og skriv det nye password og gentag det.

Jeg har ikke modtaget en mail med et password, selvom jeg er blevet registeret?

Kig i Uønsket/spam mail. Det kan kan være den gemmer sig der.

Ellers kan du bede om et nyt password, ved login og efterfølgende kigge i din mail.

Hvordan ændrer jeg personlig information?

• Hvordan skifter jeg password?
  • Hvordan skifterjeg mellem hvilke slags notifikationer jeg vil have på mine enheder?
  • Hvordan skifter jeg min mail-adresse?

Jeg ændrer min profil, men der sker ikke noget?

Du skal klikke på feltet “Opdatér”, før en ændring træder i kraft.

Hvordan ændrer jeg indstillingerne for skolen?

• Hvordan ændrer antal lektioner pr. dag?
  • Hvordan tilføjer jeg nye fag?
  • Hvordan indstiller jeg karakterskalaen?
  • Hvordan indstiller jeg karaktergrundene?

Jeg kan ikke se mine lektier i kalenderen?

Hvis der ikke er nogen ikoner i dine lektioner, så er der ikke nogen lektier. Hvis der et ikon skal du klikke på den enkelte lektion for at komme til dine lektier, karakterer m.v.

Hvem modtager notifikationerne sent til min smartphone?

Eleven modtager notificationer så længe app’en er installeret på hendes/hans smartphone. Forældrene modtager alt som eleven modtager. Både beskeder og notofikationer gennem app.

Skal man have en email for at bruge SkemaIntra?

Ja, man skal have mail-adresse.

Jeg kan ikke finde mine forældre/børn i systemet, når jeg søger?

Skriv deres mail-adresse ind i feltet ved søge-ikonet og klik på det for at systemet skal starte med med at lede.