Referencer

 

Disse skoler er blandt de, som har valgt at arbejde med os!

 

 Hvad synes vores kunder

På Østerbro International School begyndte vi at bruge Skemaintra i januar 2013.

Vi startede med at introducere systemet til lærerne og lavede en mini-workshop for at alle kunne lære at bruge systemet. Efter to måneder introducerede vi systemet til vores elever. Vi startede med at bruge Skemaintra til protokolføring samt lektiegivning i elevernes online skemaer i Skemaintra. Det tog et stykke tid for lærerne at vænne sig til at skrive lektier i systemet, men efter nogle uger var alle begyndt med at bruge det og det fungerede meget godt. Eleverne er nu enormt glade for systemet, idet de altid har adgang til deres online skemaer –selvom de har været fraværende pga sygdom eller andre årsager.

En del forældre på vores skole havde nogle ønsker om at vi skulle forbedre kommunikationen mellem skolen og hjemmet. Vi introducerede derfor Skemaintra app’en til forældrene i august 2013 og vedtog på skolen, at det var med schoolintra vi fremover skulle foretage al skole/hjem kommunikationen. App’en er meget brugervenlig og simpel. Lærerne skriver beskeder til forældrene og de får meddelelserne i deres telefoner omgående. Vi har imødekommet vores forældres ønske om at forbedre skole/hjem kommunikationen og det fungerer p.t optimalt på vores skole. Jeg har fået enormt positiv tilbagemeldinger fra mange forældre.

Hvis i på jeres skole gerne vil have at alle eleverne skal holdes opdaterede og vil forbedre jeres skole/hjem kommunikation er Skemaintra en perfekt løsning for jer.

Nedzat Asanovski

Headmaster, Østerbro International School

SkemaIntra er efter min mening et meget stærkt værktøj i skole, hjem og elevsamarbejdet. Det er meget nemt og intuitivt at bruge. Brugerfladen og menuerne er overskuelige og lette at komme til.  Læreren kan meget nemt føre protokol, give lektier for, skrive meddelelser, orientere forældre, give karakterer og vurdere de enkelte elevers aktivitet i timerne.

SkemaIntra er meget stabilt, og jeg har aldrig oplevet at systemet har været nede. Eleverne synes også at SkemaIntra er med til at gøre deres hverdag nemmere og mere overskuelig. De er glade for at de altid ved, hvad de har for, og at de har en fornemmelse for hvordan de placerer sig klassen fagligt og socialt.

Forældrenes reaktioner er også positive. De ved, hvor deres børn befinder sig, om de kommer for sent til timerne, om deres børn pjækker, og de kan følge med i deres børns skoleliv på en nem og overskuelig måde. Det betyder at de føler sig ført ajour med deres børns udvikling, og at de kan samtale med deres børn og skolen på en relevant måde.

 

Thorkel Bering-Jensen

Lærer, Hay Skolen

Følg os på Facebook