LÆRERE

Hvorfor er Skemaintra et godt værktøj for mig?

Det er nemt og hurtigt at føre protokol, enten for en hel dag eller hver enkelt lektion. Statistik fra systemet viser at en lærer i gennemsnit kun bruger 2,57 minutter per opdatering.

Skemaintra som et godt værktøj for lærer

Skemaintra giver læreren de simple redskaber, som er med til at skabe en bedre ramme om undervisningen i hverdagen.

Det er nemt og hurtigt at føre protokol, enten for en hel dag eller hver enkelt lektion.

Karakterer og kommentarer til hver enkelt lektion, gør det muligt at følge op på ting, som der normalt kan være svære at finde tid til i hverdagen.

Skolehjem-samarbejdet bliver også lettet betydeligt, da forældrene selv kan finde lærerens kommentarer og hjemmearbejde. Læreren kan hurtigt få kommunikeret, det der er relevant ud til forældrene.

Man kan som lærer indskrive hjemmearbejde til hver enkelt lektion, som eleverne så kan slå op i hjemme. Man kan også uploade filer, som eleverne skal benytte i deres arbejde.

Er det ikke et stort og kompliceret system, som det tager tid at lære?

Skemaintra er brugervenligt og ukompliceret at bruge. Dagligdags brug er nemmere end netbank og betydeligt lettere at logge på.

Til almindelig dagligdags brug er der også en lærer-app, som har de fleste hverdagsfunktioner man finder på desktop versionen, så man reelt kan nøjes med sin smartphone eller tablet i undervisningssituationen.

Følg os på Facebook